Välkommen

Har du och din häst något problem som ni har svårt att komma till rätta med? Känns din häst stel? Har den svårt att böja sig i någon sida eller att utföra vissa rörelser? Visar den motstånd eller ovilja vid ridning/träning? Har din häst plötsligt ändrat beteende? Är du osäker på om sadeln passar? Är du osäker på hästens foderstat?

Det finns många olika faktorer att ta hänsyn till och som ska stämma för att hästen ska må bra och kunna prestera väl, och det är lätt att det uppstår problem. Men jag hjälper dig att hitta en lösning på dem!

Som diplomerad hästmassör och EquiCare Bodyworker ser jag till helheten och går igenom alla de faktorer som påverkar hästens välmående och prestationsförmåga. Många koncentrerar sig på att enbart behandla symptomen som hästen visar, men jag försöker även att hitta orsaken till problemet och lösa det för att få ett långvarigt resultat. Jag tar mig tid att grundligt sätta mig in i din och din hästs situation och gör mitt bästa för att hitta en lösning som fungerar.

Vill du ge din häst de rätta förutsättningarna för att må bra och prestera väl? Kontakta mig så hjälper jag dig att hitta en lösning på just ditt problem!